NAŠA PONUDA

Rolo i Zebra zavese predstavljaju inovativan spoj elegancije i fleksibilnosti, a omogućavaju kontrolu svetlosti kakva ne postoji kod drugih zavesa

Rolo i Zebra u okviru svog poslovanja poseduje i brend Concept Design, koji se bavi proizvodnjom rolo sistema. Oni u svojoj nameni i u zavisnosti od materijala koji se koriste, mogu naći veliku primenu u opremanju kako stambenih, tako i poslovnih i hotelskih objekata. U svojoj paleti nudimo veliki broj boja u black-out materijalima (potpuna žastita od sunca), zebra ( noć i dan ), office screen platnima kao i klasičnim rolo materijalima.

ROLO ZAVESE

Rolo zavese su odlično rešenje kako za poslovne prostore, (banke, kafiće, restorane, hotele, javne ustanove…) tako i za stambene prostore. Karakteriše ih anti-alergeno svojstvo, ne skupljaju prašinu i mirise.
Prakticno, efikasno, moderno!

VIŠE O TOME

ZEBRA ROLO ZAVESE

Zebra zavese su platna veoma modernog i savremenog mehanizma zavesa. Njihova osnova je prugasta i možete sami odrediti koju količinu svetlosti želite da propustite u vašu prostoriju. Zebra zavesa se može uklopiti uz sve vrste modernih enterijera stambenih ili poslovnih objekata.

VIŠE O TOME

TRAKASTE ZAVESE

Trakaste zavese su popularne godinama i taj trend se ne menja. Ovaj tip zavesa najviše je zastupljen u poslovnim prostorima pretežno u beloj, sivoj ili bež boji. Materijali za ovu vrstu zavesa prave se od platna koje je kvalitetno i otporno. Trakaste zavese se postavljaju vertikalno, lako se mogu ugraditi u plafon ili na zid i mogu se rotirati na stranu. Najzastupljeniji način rotiranja jeste pomoću lančića koji se nalazi sa leve ili desne strane sistema.

VIŠE O TOME

ZA SAVRŠEN ENTERIJER

Danas su moderni enterijeri veoma popularni. Savršeno osmislen dizajn može biti unikatan i prijatan. Na taj način zavese imaju veliku ulogu u opremanju prostora. Bela, bež, zelena, plava ili ljubičasta su samo neke od modernih boja. Bitno je izabrati boju zavese koja je skladna. Jednobojne zavese su veoma popularne. Prugasti materijali se takođe mogu odlično uklopiti.

VIŠE O TOME